Retreat Capturing

retreat capturing

Retreat Capturing is een van mijn favorieten dingen om vast te leggen. Moeiteloos meng ik me in de groep en leg alle mooie en dierbare momenten vast. Tijdens een retreat worden veel kwetsbare dingen gedeeld en is het extreem belangrijk om een vertrouwelijke omgeving te creëren. Het aanvoelen van de situatie en op het juiste momenten fotograferen kun je met een gerust hart aan mij overlaten. 

Inmiddels heb ik drie fantastisch mooie retreats mogen vastleggen met veel succes. De resultaten zijn verbluffend en ik vind het elke keer weer bijzonder om de transformaties tijdens een retreat van dichtbij te mogen meemaken.

Retreats

Transformaties

Kilometers

Foto's

Testimonial 

Kim Munnecom – Retreat Bali 2019

Afgelopen November heb ik Kim haar eerste retreat mogen fotograferen op Bali. In de video vertelt ze over haar ervaring met mij. Dit jaar mag ik het weer gaan vastleggen!

Corona Meerman – Bali Retreat 2019

Afgelopen November heb ik haar retreat mogen fotograferen. In de video vertelt ze over haar ervaring met mij.

Tarieven

Organiseer jij ook een retreat en wil je dit laten vast leggen door mij? 

Voor het beste resultaat verblijf ik minimaal 2 nachten en 3 dagen op het retreat. Voor het beste resultaat is het van belang dat ik elke deelnemer leer kennen. Indien ze ook een 1 op 1 shoot met mij hebben, maak ik altijd voorafgaand het retreat online kennis. Het is erg belangrijk dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelen in mijn aanwezigheid.

Heb je meer vragen, neem dan even contact met me op. 

 

“Happy people build their inner world.”

Next up | Bali Retreat

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ik wil meer informatie