Personal Branding

 

No one is you, and that, is your superpower. 

Jij bent jij, jij bent authentiek en dat mogen je klanten weten!

Een sterke brand expressie hoort daarbij. Daarom bied ik je een branding shoot aan. Na zo’n shoot heb jij altijd genoeg persoonlijke content om te delen en dat willen je klanten! Ze volgen jou om wie JIJ bent.

Bij zo’n branding shoot zit ook een kort (branding) strategie gesprek. We gaan kijken naar je missie, visie en de look & feel die je wil neerzetten. Wie is je ideale klant en hoe kun jij in verbinding gaan met ze? Op basis van die informatie bepalen wij, de kleding/ locatie en gehele look & feel van de shoot.

Met deze branding foto’s, zit jij nooit meer zonder content inspiratie en kun jij op een authentieke manier in verbinding gaan met je volgers/klanten. Zodat ze zich herkennen in je, je beter leren kennen en ze je gaan vertrouwen. Wat ervoor gaat zorgen dat jouw volgers zich ontpoppen tot jouw klanten! 

Hoe fantastisch zou het zijn als

je foto's hebt die precies uitstralen wie JIJ bent?
je altijd content inspiratie hebt?
je visuele look precies overeen komt met wie JIJ bent

Pricing

VISUALIZE YOUR BRAND

Ik zie je ware kracht, ik zie je potentie en ik wil dat vastleggen voor en met jou! 

Testimonials

I love the clarity that i have now on my visual brand & content plan

Relinde Moors, Inspirator & creator of the Money Flow Method. 

Melissa zelf is een open persoon, die je, onder andere door haar humor en lach, snel op je gemak stelt. En het resultaat mag er zijn, ik ben erg trots op mijn prachtige foto's en ga ze met plezier gebruiken voor mijn bedrijf!

Marjolein Stokker, Owner Innerpracht.nl 

Ik vond het heel fijn om met een andere blik naar mijn bedrijf te kijken, samen met een groep gelijkgestemden vrouwelijke ondernemers hardop na te kunnen denken en de uitleg, input en het meedenken van Melissa waren heel waardevol om mijn bedrijf vanaf een andere kant te gaan bekijken. Soms leer je dingen waarvan je niet wist dat je ze niet wist.

Michelle Zeef, Priestess of Light & coach

Heb je nog vragen?