About me

 

Zo leuk dat je hier bent! Mijn naam is Melissa en ik vergeet de hele wereld om me heen, zodra ik mijn camera in mijn handen heb en ik wurm mezelf altijd in de meest onnatuurlijke houdingen voor het perfecte shot. Ik droom van mijn eigen expositie in New York. Ik ben echt dol op verhalen, sprookjes en magie. Oh en ik ben totaal gefascineerd door de wet van Aantrekking.
That’s me in een notendop, maar je bent natuurlijk ook nieuwsgierig naar mijn achtergrond. Ik ben opgegroeid op een boerderij in Mariahout. Maar inmiddels woon ik al meer dan 10 jaar in Eindhoven. Als creatieveling probeer ik al zo ongeveer mijn hele leven om mijn creativiteit te uiten op allerlei verschillende manieren. Zo schreef ik vroeger toneelstukjes en verfilmde ik die met de camera van mijn moeder, of ik documenteerde de dag van mijn broertje. Ik verzon spelletjes, geïnspireerd op het tv-programma ‘geef nooit op’, dus we sprongen met onze laarzen vol met modder over de sloten heen.
Na een studie in detailhandel waar ik mijn eerste onderneming in fietszadelhoesjes opzette, ben ik CO IEMES (Communicatie, International Event, Music & Entertainment Studies) gaan studeren. Deze studie was me op het lijf geschreven, ik leerde veel over concepting & branding van een merk en dat vond ik fantastisch. Toch wilde ik graag een ‘ambacht’ leren en mijn liefde voor beeld liet me niet los, dus ben ik me volledig gaan focussen op fotografie. Na 3 jaar fotograferen, heb ik voor mezelf nu een perfecte combinatie gevonden met mijn branding achtergrond. De combinatie van fotografie met personal branding bleek de perfecte mix voor mij.
 
 
“Nee bestaat niet in mijn woordenboek”
Als ik iets wil in het leven, dan ga ik er ook echt voor. Zo droomde ik er altijd al van om kunstfotograaf te zijn en op de Masters of Lxry te staan met mijn kunst. En jawel, in 2019 stond ik daar ook echt met mijn eigen collectie! Zo wilde ik ook graag fotograferen in Kaapstad: binnen drie weken had ik ook dat geregeld. En nu maak ik minimaal 2 a 3 keer per jaar zo’n fashion foto trip! Een typisch voorbeeld van hoe ik in het leven sta: optimistisch, impulsief en een met een flinke portie doorzettingsvermogen.
 
Je kan bij mij dus terecht voor fotografie, een brandingstrategie voor je bedrijf of voor prachtige kunst aan je muur! Neus lekker rond op mijn website, vergeet mijn shop niet en mocht je vragen hebben dan mag je me altijd berichten!
 
Liefs, Melissa
 

Business Facts

Photoclicks

Happy Customers

Ideeën

Cups of Coffee

‘The KEY to succes is, to start before you are READY’

Een van mijn lievelingsquotes van Marie Forleo 

Mijn talenten

Ik begeleid creatieve ondernemers naar een 100% authentieke online verschijning zodat ze met hun verhaal mensen kunnen inspireren. 

Ik doe dit door middel van ze te helpen met een sterke personal brand inclusief strategie, foto’s en concepten. 

Voorbeelden van werk en portfolio kun hier vinden. 

  • Story Telling
  • Photography
  • Branding Strategy
  • Content Planning

“In a world where you can be anything, be yourself.”

Etta Turner

Let’s Start a Conversation